Center Møllegården

Center Møllegården er et aktivitetscenter for alle Skive Kommunes efterlønsmodtagere og pensionister.

Møllegården er et kulturcenter med et aktivt, kreativt og positivt miljø, hvor der lægges vægt på at imødekomme interesserede borgeres ønsker og behov. Her er en bred vifte af muligheder for aktiviteter og samvær, som du kan læse mere om på Center Møllegårdens hjemmeside.

Møllegården ligger i Skive midtby og har lyse venlige lokaler samt en terrasse med en skøn udsigt over Ådalen. Bybussen stopper lige ud for hoveindgangen og der er parkeringsplads 100 meter nede af Møllegade ved kirkerne.

Der er fri adgang til centeret dagligt fra klokken 8:00 til 21:30, weekends fra klokken 9:00 til 18:00 

 

Aktivitetscenteret Ny Skivehus

Aktivitetscenteret Odgårdsvej er det, der bliver kaldt en selvejende institution, hvilket betyder at aktivitetscenteret ikke er ejet af kommunen.

Aktivitetscenteres formål er bl.a. gennem møder, aktiviteter og sammenkomster at fremme aktiviteter rettet mod ældre og handicappede i Skive Kommune.

Alle Ældre og handicappede i Skive Kommune har ret til at bruge centeret og dets faciliteter.

For at benytte centret, og deltage i centerets aktiviteter, skal du betale et årligt kontingent. Derudover er der brugerbetaling på enkelte af aktiviteterne. Der er ikke noget personale tilknyttet aktivitetscenteret, og det kræves derfor, at du er selvhjulpet eller selv har aftaler om eventuel hjælp til f.eks. toiletbesøg.

Der er elevator og handicaptoiletter i centeret.

 

 

 

Publiceret 11-12-2018