I Skive Kommune er alle sårbehandlings produkter gratis. Behandlingen kan foregå i én af vores klinikker, eller i eget hjem.

Det ligger os meget på sinde, at lytte til den enkelte borger, så vi sikre det bedst mulige sårbehandlingsprodukt med høj komfort. Vi ønsker tryghed og sammenhæng i behandlingen og bestræber os på, at det er den samme sygeplejerske, der er ansvarlig for behandlingen i samarbejde med borgeren, egen læge eller Sårcenteret på Regionshospitalet.  

Alle sygeplejersker har gennemgået kurser i sårbehandling, og 3 har videregående uddannelse indenfor specialet. Vi følger med i, hvad der sker af nye tiltag på området, så vi hele tiden er med i den nyeste udvikling, bl.a. foregår samarbejdet med Regionshospitalets Sårcenter via Telemedicin. 

Telemedicin er en form for fjernkonsultation. Sårcenteret og kommunens sygeplejersker skriver notater og de fotos der tages med mobiltelefonen overføres til en fælles journal. Notaterne læses hver dag, så der kan hurtigt ændres behandling, hvis det bliver nødvendigt, så helingen af såret sker hurtigere. 

 

Læs om sygeplejeklinikkerne

link til sygeplejeklinkkerne

 

 

 

  

Publiceret 18-08-2015